The wikis are now using the new authentication system.
If you did not migrate your account yet, visit https://idp-portal-info.suse.com/

HCL:Compaq desktops

Jump to: navigation, search
Hardware Portal
Full systems Laptops - Desktops - Servers - Virtual Machines
Components Bluetooth adapters - Digital cameras - Firewire cards - Floppy drives - Gadgets - IDE + SATA cards - Keyboards - Motherboards - Monitors - Modems - Network adapters (Wired) - Network adapters (Wireless) - Optical media (CD, DVD, Blueray) - Phones, handsets, mobile/cell - Printers - RAID Controllers - Scanners - SCSI adapters - Sound cards - TV cards - UPS (Uninterruptible Power Supply) - Video cards - Web cameras
Acer - Apple - Asus - Compaq - Dell - eMachines - Fujitsu - Gateway - HP - IBM - Medion - Micron - Shuttle - Sony - Other
Model openSUSE
Release
Hardware Support Remark:
Video Sound Ethernet Other
5WV271 10.2 Icon-checked.png Icon-checked.png Icon-checked.png 10.2 installed with no issues. System Info: AMD Athlon XP 900 MHz, 512 MB RAM, integrated sound, nVidia GeForce 2 (32 MB)
Deskpro EN 10.1 Icon-checked.png Icon-checked.png Icon-checked.png P III 1Ghz, TNT2
DX2250 10.3 Icon-checked.png Icon-checked.png Icon-checked.png 10.3 installed OK. Had to set SATA mode to "Native IDE" from "Legacy IDE" in CMOS setup before hard disk and dvd were recognized by installer
Presario 6000 11.0 Icon-checked.png Icon-checked.png Icon-checked.png 10.2 installed OK. 11.0 installed OK. Have to restart network after boot to get on board ethernet working, no other issues. AMD Athlon XP. 11.1 installed OK
Evo W6000 11.2 Icon-checked.png Icon-checked.png Icon-checked.png 11.2 installed OK. To make the machine sensors available, use the script "unhide_ICH_SMBus", available in the source package of lm_sensors (in subdirectory prog/hotplug/). System: 2x Xeon 2.8 GHz, SCSI Disks, GeForce 7800 GS.