User talk:Rajko m

Jump to: navigation, search

Change of license

Hi Rajko,

We (the Romanian translators community) would like to publish a translation of the page SDB:How to migrate from Windows under the CCBYSA license. As the content of this wiki is only licensed as GFDL, we would need your permission to publish your contributions to that page under the CCBYSA license. Please let me know what you think.--Strainu 14:54, 2 December 2011 (MST)

Strainu, as your user page doesn't exist, my answer is here.
If there is any text in current version of the page that belongs to me you have my permission to publish it under CCBYSA license. Rajko m 20:36, 3 December 2011 (MST)

Prevod

Pozdrav,

Ranije ste me kontaktirali oko prevodjenja, zapala vam je moja stranica za oko (https://en.opensuse.org/User:SLK021). Jeste da je proslo dosta vremena od toga ali, nisam mogao odvojiti vremena pa je to palo u zaborav. Javljam se jer mislim da nikad nije kasno početi i do sada nisam na taj način doprineo openSUSE-u. Moja aktivnos je uglavnom instalacija na sisteme prijatelja kako bi se rešili drugih sistema i po koji hardverski problem na koji lično naletim. U dva navrata sam izmenio wiki stranicu ikad i to na openSUSE korisničkoj mapi i gramatika na još jednoj.

Nadam se da mogu doprineti mojoj omiljenoj distribuciji na ovaj način jer nisam programer niti znam da pakujem rpm.

Svako dobro