The wikis are now using the new authentication system.
If you did not migrate your account yet, visit https://idp-portal-info.suse.com/

Portal Talk:Support

Jump to: navigation, search

Comments on content, layout and workflow described in Support portal are welcome.

However, this page is not meant for technical support. Please use one of the support channels listed on Portal:Support for it.


need help

Login to Open Suse forums FAILS without error message. Acts like nothing happened, login disappears and page remains the same, can't post questions. Account verified, no link or return to forums page. Worst forum site ever. Who designed this? This is the only forum site I've ever had issues with in 20 years. Never seen one that did not work before today. I bought and tried Suse Linux in 1997. Not very new to this. Somebody needs to fix this. No contact available. I think I'm talking to a wall right now. I doubt that anything will come of this and I'll just have to return to Mint or Ubuntu again, as no other OS works as well. (anything is still better that windows though, even a broken Linux OS.)

This sounds like a problem related to the account migration. I guess you missed the migration and created a new account with the same mail address. We can get this fixed, please write a mail to admin@opensuse.org and include your username. --Cboltz (talk) 21:01, 1 March 2021 (UTC)



Hi, for opensuse while downloading all plugins through terminal using command "zypper in pidgin*plugin*" it is showing below message,


raju@linux-iccl:~> su - Password: linux-iccl:~ # zypper in pidgin*plugin* Failed to mount cd:///?devices=/dev/disk/by-id/ata-TSSTcorp_CDDVDW_TS-L633F_R8BR6GTB920453,/dev/sr0 on /var/adm/mount/AP_0xKfygOG: Mounting media failed (mount: no medium found on /dev/sr0)

Please insert medium [] #1 and type 'y' to continue or 'n' to cancel the operation. [yes/no] (no): Error building the cache: [|] Valid metadata not found at specified URL Warning: Disabling repository 'openSUSE-12.3-1.7' because of the above error. Retrieving repository 'openSUSE-12.3-Non-Oss' metadata ----------------------[\] File '/repodata/repomd.xml' not found on medium 'http://download.opensuse.org/distribution/12.3/repo/non-oss/'

Abort, retry, ignore? [a/r/i/?] (a): a Retrieving repository 'openSUSE-12.3-Non-Oss' metadata ........................................................................................[error] Repository 'openSUSE-12.3-Non-Oss' is invalid. [|] Valid metadata not found at specified URL Please check if the URIs defined for this repository are pointing to a valid repository. Warning: Disabling repository 'openSUSE-12.3-Non-Oss' because of the above error. Retrieving repository 'openSUSE-12.3-Oss' metadata ------------------------------------------------------------------------------------------------[|] File '/repodata/repomd.xml' not found on medium 'http://download.opensuse.org/distribution/12.3/repo/oss/'


Plz help me to solve this problem.

Thanks!

Raju

SuSEfirewall issue

Hi,

I have a ISP connection with a.b.c.d/30 (WAN Side) and w.x.y.z/29 (LAN side). I have chosen SuSEfirewall as firewall cum router. The issue I am facing is Whenever I ping or traceroute the packet takes out my WAN IP instead of my LAN IP.

Plesae note : w.x.y.z/29 further configured on a secondary susefirewall which handles several LAN and DMZs.

Thank you. Jnani

safety

after starting opensuse 42 when I password, without the tasterino number is active crush any number, and then enter then esc after the operating system is started without having to type the password. how is it possible????? peppetp@tiscali.it